FAQ

Verzending & levering

De leren lampen worden op bestelling gemaakt, hierdoor kan de levertijd een paar dagen variëren. De levertijd van de lampen bedraagt tussen de 3 en de 7 dagen. Heb je de lampen met spoed nodig, bel dan eerst even om te vragen wat er mogelijk is.

Verzenden is gratis!

Als je een mail hebt ontvangen waarin staat dat je bestelling gereed is dan wordt het pakket diezelfde dag verzonden en meestal de dag daarna geleverd.Je ontvangt van ons altijd een mail met de track & trace gegevens waarin je kan zien wanneer je pakket precies geleverd wordt.

Je krijgt direct van ons een mailtje op het moment dat de bestelling verstuurd is, zo weet je dus zeker dat jouw bestelling jouw kant opkomt. Vervolgens ontvang je ‘s avonds een track en trace code (tussen 18.00-20.00 uur) met daarin de datum en tijden van levering.

Passen en meten

De leren lampen worden geleverd met 2 pluggen en 2 schroeven. De hanglamp hangt aan de plafondkap, deze schroef je aan het plafond vervolgens wordt de lamp daar aan gehangen. Alle materialen zitten er bij inclusief een kroonsteentje.

Op het tabblad maten bij het product kan je precies zien hoe groot de lampen zijn. Het is afhankelijk van uw voorkeur welke lamp het beste past.

Betaling

Je kunt op verschillende manieren direct online betalen, namelijk met iDEAL, Creditcard, PayPal of Mister Cash.

Ja. Zowel de persoonlijke- als de betalingsgegevens worden verstuurd over beveiligde verbindingen. Alle betalingen lopen via een grote partij Mollie.com, zij garanderen veilige betalingen.

Nee, welke betaling je ook kiest er worden geen extra betaalkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Als je producten uit de webshop haalt kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Wil je je bestelling retour sturen? Dat kan, vul dan ons retourformulier in en we nemen zo snel contact met je op.

Een andere vraag?

Zat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Neem dan direct contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder.